Att köpa vuxenleksaker som en gåva behöver inte vara fel

Oavsett om du vill kunna ge bort en julklapp som kittlar fantasin lite extra eller ska köpa en födelsedagspresent bör du tänka till noggrant. Vuxenleksaker kan vara bra presenter som ger mottagaren av gåvan lite extra sexuell njutning. Däremot är det generellt sett en bra idé att ge bort gåvor av detta slag endast till personer som du står väldigt nära. Detta är vanligtvis inte en gåva som lämpar sig särskilt väl till främlingar, föräldrarna, chefen eller kollegorna.

Läs vidare för att få förslag på vad du bör tänka på om du ändå väljer att ge dig in på denna bana och köpa en vuxenleksak som gåva till någon!

Köp hellre mångsidiga och “trygga” produkter än nischade sådana

När du ska köpa vuxenleksaker som en gåva är det viktigt att du tänker på de grundläggande egenskaperna: användbarhet och kvalitet. Såvida du inte känner mottagaren av gåvan extremt väl på ett intimt sätt bör tumregeln vara att satsa på en mångsidig och “trygg” vuxenleksak. En sådan bör kunna tilltala flera olika sexuella intressen och inriktningar och är ett säkrare val än en väldigt nischad produkt.

Det finns en rad olika alternativ att välja bland för dig som vill botanisera bland vuxenleksaker att ge bort som en gåva. Några exempel på sådana är:

  • klassiska vibratorer
  • könsneutrala sexleksaker
  • vuxenleksaker som lämpar sig väl för resor.

Gå gärna in på Lustjakt eller liknande sajter för att se vilka produkter du tror att din partner eller nära vän skulle gilla att få av dig!

Några exempel på vuxenleksaker som du kan ge bort i present

Så vilka vuxenleksaker skulle kunna passa bra som presenter när du vill vara på den säkra sidan? Några exempel på lite säkrare alternativ som sällan blir fel (förutsatt att du känner personen väl) är:

  • en diskret vibrator för kvinnlig njutning
  • en lufttrycksvibrator som stimulerar kvinnans klitoris
  • en G-punktsstav som låter kvinnan utforska sin G-punkt
  • en penisring som hjälper mannen att bibehålla en rejäl erektion.

Vi vill dock uppmuntra dig att själv leta runt lite grann bland de produktkategorier som finns och hitta den speciella gåvan till någon du tycker om!

You may also like