Lack och Wetlook i garderoben

Det finns en sak alla kvinnor har i sin garderob. Underkläder. Det finns inga kvinnor som inte har trosor och BH för dagligt bruk, säkert många lite halvtråkiga sådana. Kanske finns det ett eller två vågade plagg som fångar öga, men det finns många som gärna håller sig till de beprövade och bevisat funktionella typerna som man vet sitter och känns bra. Vissa andra är något mindre blygsamma och söker sig till något i spets eller satin, kanske något öppet i grenen. Kanske provar man en kroppsstrumpa eller två, men det finns en typ som står långt över alla andra. En typ som antyder både fetishism och sensualitet.

Lack och Wetlook har en väldigt speciell je-ne-sais-quois som lätt fastnar hos väldigt många. Både lack och wetlook har den speciella egenskapen att de ser våta ut, vilket kan leda tankarna till svettiga stunder av intimitet. Det är detta som ger Lack och Wetlook så mycket sensualitet jämfört med vanliga underkläder. Men det är inte bara specifikt trosor eller BH som är gjorda i dessa material; man kan även få tag på catsuits och bodys, och vissa märken gör till och med bikinis i materialet.

Lack har länge varit tabu för många på grund av dess framträdande roll i många erotiska videor, men i takt med att syner har vidgats har även synen på lack blivit bättre, och idag är det ett fantastiskt tillägg i garderoben, speciellt för dem som gillar clubwear.
Wetlook är ett relativt nytt material som, likt lack, används mycket i clubwear. Precis som namnet antyder ser även det vått ut, men det har en mycket mattare ton som är behagligare mot ögat.

Att köpa underkläder i lack är inte svårt, att hitta dem är den svårare biten. Frukta icke, Sverige har en butik som specialiserar sig på sexiga underkläder, och har en kategori för inget annat än Lack och Wetlook. Katsumi.se har det och mycket mer.

You may also like